DOSTAVA I PLAĆANJE

DOSTAVA:

Hrvatska:

Dostavu robe unutar Hrvatske radimo putem Hrvatske POŠTE i usluge Paket 24. Cijena dostave računa se prema kalkulaciji cijene Hrvatske POŠTE za uslugu slanja Paket 24. Za privatne kupce cijenu dostave ne uključujemo u ponudu (osim po zahtjevu). Dostava robe bi trebala biti u roku od 2-3 dana (otoci).

EU:

Dostavu robe unutar EU radimo putem POŠTE i standardne usluge preporučene pošiljke. Usluga koristi broj pošiljke, a prema kojem se može vidjeti gdje se trenutačno pošiljka nalazi. Cijena usluge slanja se računa prema kalkulaciji cijene Hrvatske POŠTE za navedenu uslugu, a zavisi o težini pošiljke. Na uslugu se ne obračunava PDV. Standardno vrijeme dostave robe u većini zemalja EU je 4-5 radnih dana. U trenutačnoj situaciji većih kontrola i smanjenog broja prijevoznih sredstava (avionske linije), dostava može biti duža (do 20 dana).
Prema zahtjevu kupca, robu možemo poslati i putem neke od brzih dostavnih službi kao što su DHL ili UPS.

SVIJET:

Dostavu robe izvan EU radimo putem POŠTE i standardne usluge preporučene pošiljke. Usluga koristi broj pošiljke, a prema kojem se može vidjeti gdje se trenutačno pošiljka nalazi. Cijena usluge slanja se računa prema kalkulaciji cijene Hrvatske POŠTE za navedenu uslugu, a zavisi o težini pošiljke. Na uslugu se ne obračunava PDV. Standardno vrijeme dostave robe u većini zemalja je 10-15 radnih dana. U trenutačnoj situaciji većih kontrola i smanjenog broja prijevoznih sredstava (avionske linije), dostava može biti duža (do 30 dana).
Prema zahtjevu kupca, robu možemo poslati i putem neke od brzih dostavnih službi kao što su DHL ili UPS.

PLAĆANJE:

Hrvatska:

Ne radimo sa gotovinskim plaćanjem i ne možemo slati robu uz plaćanje pouzećem. Plaćanje može biti samo putem doznake na konto banke koji je iskazan na ponudi ili računu. Na svu robu se obračunava PDV.

EU:

Plaćanje se može izvršiti na konto banke ili PayPal-a. Na svu robu i dostavu se obračunava PDV, osim ako imate valjani EU porezni broj.

SVIJET:

Plaćanje se može izvršiti na konto banke ili PayPal-a. Na robu i dostavu se NE obračunava PDV.
(c) Didacta Advance d.o.o. 2021.